Diskusijos apie failų prikabinimą forume

Klausimai moderatoriams, bendra forumo informacija
timeless
Sraigtasparnio pilotas
Pranešimai: 397
Užsiregistravo: 2013 Geg 22, 20:27

Re: Diskusijos apie failų prikabinimą forume

Standartinė timeless » 2014 Spa 25, 16:10

siderf rašė:1. ne pievos, o mano nuotrauką
2. Originali nuotrauka 100 MB niekada nebus tokios rezoliucijos ( pats matai kaip sugadinta mano foto užimanti tiek vietos ir tokios super rezoliucijos)
3. Niekada nesiskundžiu, kad mano kompas nepavelka kokio filmo ar žaidimo ( šiuo atveju leidžiama tik 1 MB o ne tavo paminėtas 5184x3456,po ~7MB)
4. Pastebėjimas tavo n- tasis kuris jau pradeda erzinti net pačius ramiausius ... Kad esi toks aktyvus- gali forume paskelbti balsavimą: erzina tavo paklodiniai postai ar ne?
Ir dėl 0,5 apsirikai - geriu tik po 1 l. ir dabar eina jau 3-cias :)
1. Pievos buvo iki tavo nuotraukos.
2. So?…. Taigi, kad sugadinta! Apie ką ir buvo rašoma kai ši tema buvo pradėta.
3. Objektyvu rašyti apie tai jog tavo kompas pavelka filmus/ žaidimus…. :-D O kas kur įkėlė dideles foto nerankiosiu, nes ir pats turėjai/ galėjai (ypač prieš rašant man pirmąjį (ir antrąjį) atsakymą, kurių nelaukiau) pamatyt.
4. Savo laurus pasilik sau. Paklodę pradėjai pats. ;) Mano žinutė, prie kurios pats n kartų aktyviau nei, kad aš parašiau ramiai savo sakyčiau tikrai objektyvų pastebėjimą dėl rezoliucijos, prisikabinai, tebuvo trijų eilučių (bent mano ekrane) „paklodiškumo“. ;) Tad skelbkis balsavimą dėl savo paklodžių.
Vartotojo avataras
aurissan
Asas
Pranešimai: 1919
Užsiregistravo: 2009 Rgp 01, 22:13
Miestas: Alytus, Kaunas

Re: Diskusijos apie failų prikabinimą forume

Standartinė aurissan » 2014 Spa 25, 18:35

Remigijus86 rašė:Nesuprantu kam reikia priseginėt forume nuotraukas, kai paprasčiausiai gali įkelt per ... bet kokią kitą talpyklą, ... ir matyt tą foto jau forume ;) ir foto nedingsta jau kelinti metai (badyta)

Ne visiems matosi tos foto įkeltos per talpyklas. Iš vienų vieniems matosi, iš kitų- ne. Pastebėjau, kad prieš atsinaujinimą imageshack pakeisdavo foto numerį ir ta foto frume pranykdavo.
9-5 AERO MY05 MT
100NX GTI + Super Turbo
Almera 2.2 Di

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių