ciopa rašė:Taigi čia ne traukės, čia stabilizatoriaus įvorės
Man meistras sakė "traukutės", o ir detalių parduotuvėje užsakiau "galinio stabilizatoriaus traukes" ir jas man parvežė
Buzyte&MrBuzius rašė:Pasikeičiau galinio stabilizatoriaus traukutes ir voila! (ewaz)
Pradėjo ir pas mane galas bildėti, patikrino pakabą, tai konstatavo, kad galinio stabilizatoriaus įvorės susidėvėjo . Bilda tai žiauriai, ypač važiuojant lėtai, o važiuojant autostrada iš vis jokio garso gale. Ar tikrai stabilizatoriaus įvorės gali tokį bildesį sukelti, ar sunku jas pačiam pasikeisti?
Buzyte&MrBuzius rašė:Pasikeičiau galinio stabilizatoriaus traukutes ir voila! (ewaz)
Tiekrai taip. Labausiai jaučiasi kai važiuoji 40-50km ir "banguotu" asfaltu. Atrodo, jog akmenu prisedėjęs būtum. Aš dar kečiau ir "bumerangus", tačiau pakeitus tas gumas (jos 10-15LT kaštuoja), pamiršau tą bildesį. Pasikeist nesunku, tik priėjimas durnas. Reikia duobės arba pakėlėjo. Keleivio pusės sunkiau bus pakeist, nes kažkokia dėžutė priepat priėjima maišo. Aš pasikeičiau per 1,5 val. Vairuotojo pusės per 20 min, o tą kitą ~ 1val, nes labai keikiausi ir dar alaus išgert reikėjo, kol nisiraminau
Buzyte&MrBuzius rašė: Po remonto galas nebebilda tačiau dunksi priekis (keleivio pusė):). Dunksi važiuojant banguotu asfaltu arba važiuojant lygiu keliu pasukinėjus vairą į vieną ir kitą pusę bei dar pora kartų nuduksi ir nustojus sukinėti vairą. Stovint vietoje ir sukinėjant vairą jokių dunksėjimų nesigirdi. Tai įtariu vairo traukę, jos antagalį, šarnyrą, stabilizatorių ......
Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių